Investigadora miembro del proyecto

Directora de l’àrea de Biblioteca i Recursos d’Aprenentatge Universitat Politècnica de Catalunya – Castelldefels

Sóc una entusiasta del moviment “openess”, dedico part de la meva feina a estar al dia sobre aquest tema especialment pel que fa a temes d’accés obert a les publicacions científiques i publicació de resultats. Un repte en aquest entorn és la gestió de les dades, per això formo part d’una grup de recerca nacional amb professionals d’altres universitats. Em sento atreta pel tema dels MOOCs i els materials d’aprenentatge i per la implicació que això reporta a les institucions i a la societat.

Tot i que sempre he estat avesada a les ciències i l’enginyeria, gràcies a la Universitat de Barcelona he tingut l’oportunitat d’acostar-me a les Ciències Socials i a les Digital Humanities. Se que en aquest entorn els professionals de la informació hem de treballar de forma col·laborativa amb professionals de diferents sectors si volem tenir èxit en les feines que ens han estat encomanades.

Consol Garcia https://orcid.org/0000-0001-8085-0088  Responsable Unitat de Recerca UPC – BarcelonaTech CBL Edifici D7 – Esteve Terradas, 10–08860 Castelldefels